Ново
Ръкавици с Електрически Нагревател, Ръкавици За Ръце С Електрически Отопляеми Нокти, Ръкавици с Електрически Отопляеми Варежек за СПА Лечение Парафиновым кола Ма?

Ръкавици с Електрически Нагревател, Ръкавици За Ръце С Електрически Отопляеми Нокти, Ръкавици с Електрически Отопляеми Варежек

Наличност: В магазина
BGN 24.79

【Две удобни настройки на топлина】 Ръкавици с електрически отопляеми имат две удобни настройки на топлина.Той добре се отразява на артрит, невралгии и ревматизъм.Когато го изключите, след като той ще достигне най-високата температура, може да се използва за нагряване.Когато достигне своята най-висока температура преди лягане, откачете захранващия кабел, той може да използва, за да се затопли.Сверхразмерный дизайн, подходящ за ръце/крака от всякакъв размер. 【Лесна употреба】 Митенки с електрически отопляеми са лесни за използване, митенки нагреются за около 1-2 минути и веднага согреют си студени ръце, ако ръцете ви винаги са студени, можете да ги използвате, за да стопли ръцете си. 【Сверхразмерный дизайн】 Ръкавици с електрически отопляеми имат сверхразмерный дизайн, подходящ за ръце или крака от всякакъв размер.Описание : Този продукт може да произвежда далечна инфрачервена област (дължина на вълната 8-16 микрона) с проницаемым ефект, който може да ускори метаболизма на кожата и подобряване на кръвообращението.Тези нагрети ръкавици добре действат при артрит, невралгии и ревматизъм. Обърнете внимание на нивата на задържане на ръкавици, не натискайте със сила в случай на повреда на вътрешното устройство ръкавици. Трябва стриктно да следват нормалната процедура за контрол на температурата и строго забранява антипроцедурную операция.Особености : Той произвежда далечна инфрачервена област, която може да ускори метаболизма на кожата и подобряване на кръвообращението. Отивам, вие трябва да изключите захранването.Параметри : Тип на продукта : Ръкавици с топъл Напрежение : 100-240 В Мъжки : САЩ Бял цвят опаковка Размер : прибл.В допълнение към продуктите за грижа за кожата, продуктът може да се използва и за облекчаване на болки, причинени от артрит или други заболявания, а също така има добро помощно действие при артрит, невралгии и ревматизъм.

Подробности

Item Type:
Heated Mitts
Voltage:
100-240V
Plug:
US
Color:
White
Package Size:
Approx. 35 x 24 x 5.5cm
Item Weight:
409g
  :
Package:
1 x Pair Heated Mitts :
  :
Note:
1. Please read the instructions before using. :
2. Please cut off the power of the mitts and keep them out of the reach of children before going to bed. :
3. Check whether mitts are broken before use.If there is any damage, please change it immediately and stop using it. :
4. It is necessary to strictly follow the normal temperature control procedure and strictly prohibit the anti-procedure operation. :
5. Pay attention to the level of retaining mitts, do not forcibly press in case of damaging the internal device of mitts. :
6. When leaving, you must unplug the power. :
7. When you start to use it, you must carefully control the temperature. :
8. After finished using, :

Избор на клиенти

Марка Performa е много методи за лечение, включително електроди ДЕСЕТКИ продукти йонофореза, мокри топлинн�

【ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА】Директно изсипете горещ восък директно в втулки, това може да надвишава температура�

Тези ръкавици от хавлиени кърпи за баня с парафиновым кола маска отлични за професионална употреба с пл

_BOS_ [Пълните функции] _BOS_ Машина за восъчни депилация PHIAKLE може да се избелва ръцете, краката, лактите, кол

√ Професионално качество : Тази професионална електрическа восъчен топло е изработена от гладък компо�

Чудесен подарък за приятелите си, те ще обичам тези професионални, практични, удобни калъфи за ръцете и �

【3 основни ефект】 : Тази ръкавица има дълбок хидратиращ, подхранващ и овлажняващ ефект и е добър помощн�

Beauticom Professional Paraffin Wax liner четки за ръце или крака (4000 броя).Парафиновая термална рукавица за восък.Количест

Парафин, обогатен с комплекс от растителни масла и витамин E * дълбоко овлажнява кожата, като я прави мек�

[Основна съставка] Мляко, мед, хиалуронова киселина, глицерин, вода, смексан, бертицин и т.н [Използването

Scroll