Ново
Кола с Високо Налягане Air Power Engine Cleaner Gun Wash Sprayer Degreaser Tool с Пластмасов Маркуч, Сифон Спрей Пистолет Cleaning Kit – Car Engine Cleaner Degreaser Tool (Silver)

Кола с Високо Налягане Air Power Engine Cleaner Gun Wash Sprayer Degreaser Tool с Пластмасов Маркуч, Сифон Спрей Пистолет Cleaning

Наличност: В магазина
BGN 58.29

Висока точност и ефективност на работа.Можете да се изкачите на такова голямо разстояние, както пожелаете. Висока скорост, 2-лентов дизайн за действие. Той може да се прилага за духаше прах, боядисване и други подходящи документи.98(мм) Размер на входящия въздух : 10.Ергономичен дизайн за удобно управление. #2-лентов дизайн действия, с висока скорост, 2-лентов дизайн за действие.98(psi) Работно налягане : по-2 налягане (Mpa) Приложим обем : двойна употреба на вода и газ Дължина на инструмента : 37 см Технически характеристики на : (Сребърна машина за почистване, синя машина за почистване на лакътя) 1. #Регулируема върха на дюзата контролира потока на течности и фигура спрей за почистване.Автомобилен пречиствател на въздух под налягане за миене пистолет,отличен за почистване на автомобил. #Нов директен въздушен инструмент за почистване на тръби и дълъг експлоатационен живот.В комплекта : 1x Пречистване.Висока точност и ефективност на работа. Той може бързо премахване на мръсотия, мазнини и масло от двигатели и машини.Основно използван, за да се извлече кал, тавот и масло от двигатели и машинно оборудване.Пръска сапун и други разтворители под високо налягане.За марката : Добре дошли в корпоративна магазин "АРОЙЕЛЬ".Ние имаме професионална качествена команда разглеждане и следпродажбено обслужване на клиентите, опитвам ни най-доброто, за да достави най-удовлетворени, защото и евтини продукти до клиентите. Ергономичен дизайн за лесно боравене. Нов директен инструмент за почистване на тръби и дълъг експлоатационен живот. Високо налягане за пръскане на керосин, сапун и други разтворители. #Здрав пистолет за почистване на двигателя, пистолет за почистване на обезжиривателя на двигателя високо налягане с въздушното сифонным маркуч-това е високоскоростен 2-лентов сифонный пистолет-спрей, който бързо отстранява мръсотия, грес и масло от двигатели и машини.

Подробности

Избор на клиенти

Цвят, както е показано на фигура, материал : памук, размер : регулира, както е показано на фигурата.Еласти�

Изработен от хранителни материали за безопасно и гигиеничного употреба с храни; подходящ за използване

Всеки детайл е изрязан на точния размер, за да отговаря на вашия екран.Всяка опаковка съдържа 2 филм, 1 ск�

Конструиран с оглед на проводимост на дебелината на лепилото (ос z) и в самолета лепило (ос xy).Подобрява р�

Ако инвертор трябва да бъде свързан към системата, свържете инвертор директно към батерията, а не до стр

Държава производител : КИТАЙ; Материал : Пластмаса.Нето тегло : 43 грама; кръст Бод Пакет Съдържание : 1 x Из�

Студени длетото валидни само, за да даде форма и рязане на студен метал.Ъгъл на рязане край е предназнач�

Стандартен ляв полиран хром на лоста за изключване е включена в комплекта.Комбинируется с купата K4347 ил�

БИОколело осигурява отлична влажна / суха биологична филтрация за нитрифицирующего на растежа на бакте

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим найдоброто ре

Дъвченето е играчка и лакомствовсички в една бутилка!Пълно задоволяване на естественото желание на куч

Scroll