Ново
Lockout Tagout Брави, Безопасно Заключване , Лото Брави С Ключ По-различен начин Lock Out Tag Out Сигурните Брави Пластмасови Червени 10ШТ (1-10)

Lockout Tagout Брави, Безопасно Заключване , Лото Брави С Ключ По-различен начин Lock Out Tag Out Сигурните Брави Пластмасови

Наличност: В магазина
BGN 43.99

1.Примирен с OSHA-съвместими ада стандарти за безопасни програми за станции на етикета на замъка отвън и устройства тагове извън замъка. 2. Всеки замък има два ключа : резервен ключ може да предотврати загуба на ключ от причиняването на ненужни повреди.Моля, преди покупка проверете при началник на службите за сигурност, разрешено ли резервен ключ. 3. Всеки катинар и ключ са съответния номер : удобен за вашето управление на безопасността ЛОТО, номер, отпечатан на лазер е много ясен и не е лесно да се изтрият. 4. Стандартен индустриален размер : 1-1/2 инча.Широк корпус на замъка;дужка диаметър 1/4 инча дължина 1-1/2 инча и ширина 25/32 инча. 5. Имаме доверие в нашите продукти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.JOJOMARK се стреми да ви помогне да изпълнява работата си Тото, ефективно и безопасно. 1. Защо ние нумеруем катинар и ключ?Когато се сблъскате с няколко електрически устройства, които трябва да бъдат изолирани, и не знаете кой замък е от ключово значение какъв, вие путаетесь?Нашият Лото Lock-това е един ефективен начин да ви помогне да работят с ясно и ефективно. 2.Do имаме ключове имат сигурна конструкция?Да, нашият замък е уникална сигурна конструкция.Ако не изолируете и не се заключи източник на захранване, вие няма да можете да извадя ключа. 3. Ясни ли номера на замъци и ключове?Номер на лазерен печат разборчив и не може да бъде изтрит.Пакетът включва : 10 * Безопасно заключване червена 20* Безопасен ключ за заключване с номер 1* Сервизна карта с нашите съзнателни обслужване.

Подробности

Избор на клиенти

Информация за замъка : Диаметър лък тел 0,3 инча (8 мм), широчина на замъка 1,6 инча (40 мм), с обща височина : 3.7

Осем (8) брави с еднакви ключове и 16 ключове.На разположение е пократката версия лък тел 11 / 2" (38мм) за търс

За вътрешна и външна употреба; дискови катинари с еднакви ключоведобре е да използвате като замъка за с�

ПОДОБНО НА КЛЮЧОВЕ, БРАВИ С ДЪЛГИ ДУЖКАМИ – Смили се за своя ключодържател!Не ходете с отделен ключ на в�

Вътрешен и външен окачени заключване с ключ; замъкът максимална сигурност с твърда осмоъгълна скобой о�

Външен заключване; Тежкотоварни окачени заключване с ключ подобре да се използва само за външно съхран�

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще за�

Scroll